KAMPANJER

ÅRETS HÖJDPUNKT!

Vi skapar allt med yttersta känsla för gemenskap, delaktighet och kvalité. Allt för deltagarnas trivsel och utveckling. Alla är välkomna, ska vara delaktiga och en del av gemenskapen. 

Vi lämnar ingen utanför.

Caroline Hallberg, instruktör


TA MED EN KOMPIS!

Ta med en kompis till Pro Camp som inte var med på förra årets succé och få hela 500 kronor i rabatt per kompis och en klassisk t-shirt från Craft till ett värde om stabila 300 kronor. För dagsläger får man hela 250 kronor i rabatt.

Namnge dina kompisar / Be dina kompisar namnge dig i anmälan! 

Maximalt fem kompisar gäller och respektive behöver delta. Man behöver själv varit med på Sommar 2023 för att det ska gälla.

SYSKONRABATT

Även i år har vi valt att på Pro Camp lägga till en syskonrabatt om hela 250 kronor per syskon. Man kan också välja mellan en praktisk väska från Craft till ett värde om 350 kronor. För Day Camp får man en syskonrabatt om 100 kronor per syskon.

Namnge dina syskon i anmälan!

Respektive behöver delta. Syskonrabatten kan inte kombineras med "Ta med en kompis".


IDROTT FÖR ALLA!

I och med att ni blir vår partner är ni med och sponsrar vårt arbete "Idrott för alla". Vår kampanj ger barn och ungdomar med en ekonomiskt utsatt bakgrund en chans att åka på Camp Jönköping till ett individuellt anpassat pris.

Vi är stolta över att kunna erbjuda läger till alla!

SES VI I SOMMAR?